• HYGIENICKÉ MINIMUM – školenie
  • Kontakt
HACCP v praxi

Menu

  • Úvod
  • O nás
    • Kto sme
    • Čo nás odlišuje
    • Náš príbeh
    • My v číslach
  • Čo je HACCP
    • 7 zásad HACCP
    • Ako vytvoriť systém HACCP
    • Kto systém HACCP potrebuje
    • Prínosy systému HACCP pre Vaše podnikanie
    • Pyramída zásad správnej výrobnej praxe
  • Služby v potravinárstve
    • Aké služby Vám ponúkame
    • Interný audit potravinárskej prevádzky
  • Pýtate sa
  • Legislatíva
    • Zákony
    • Sídla RÚVZ
    • Sídla RVPS
    • Zaujímavé linky
HACCP v praxi

HACCP v praxi

HACCP je medzinárodne platný a dlhodobo overený systém, ktorý zabezpečí zavedením preventívnych opatrení v potravinárskych prevádzkach, že sa ku konečnému spotrebiteľovi/konzumentovi dostanú kvalitné a zdravotne bezpečné potraviny.

Viac
Tvorba dokumentácie systému HACCP

Tvorba dokumentácie systému HACCP

Mostom medzi teóriou HACCP a praktickým zavedením princípov HACCP na prevádzke je dokumentácia HACCP. Obsahová a formálna náplň je daná legislatívnymi predpismi, samotná tvorba a konečné výstupy sú šité na mieru potravinárskeho podniku.

Viac
Školenie a vzdelávanie v oblasti HACCP

Školenie a vzdelávanie v oblasti HACCP

Systém HACCP je už od svojho vzniku zameraný na zapojenie ľudí do celého procesu. Vytvorenie Tímu HACCP a školenia z rôznych aspektov potravinárskej problematiky sú súčasťou ďalšieho profesijného vzdelávania a zvyšujú kvalifikovanosť zamestnancov.

Viac
Implementácia systému HACCP

Implementácia systému HACCP

Veľkou výhodou našich služieb je jednoduchosť a zrozumiteľnosť pri zavedení komplexného systému HACCP do praxe prevádzky. To, čo v legislatíve pôsobí neprehľadne a zložito, v dokumentácii rozsiahlo, je v prevádzke uvedené do bežných aktivít, ktorým zamestnanci rozumejú.

Viac
Hygienické minimum - školenie

Hygienické minimum - školenie

Ponúkame vám školenie, ktorého cieľom je pripraviť účastníkov na skúšky k osvedčeniam pre prácu v prostredí potravinárstva. Školenie je určené pre každého pracovníka v potravinárstve, ktorý nemá odborné vzdelanie (stredoškolské alebo vysokoškolské v príslušných smeroch).

Viac

Kontaktný formulár

    Vaše meno

    Firma / prevádzka

    Váš email

    Tel. číslo

    Predmet

    Vaša správa

    Nájdete nás aj na Facebooku

    Fb-Button
    HYGIENICKÉ MINIMUM - ŠKOLENIE
    • Úvod
    • O nás
      • Kto sme
      • Čo nás odlišuje
      • Náš príbeh
      • My v číslach
    • Čo je HACCP
      • 7 zásad HACCP
      • Ako vytvoriť systém HACCP
      • Kto systém HACCP potrebuje
      • Prínosy systému HACCP pre Vaše podnikanie
      • Pyramída zásad správnej výrobnej praxe
    • Služby v potravinárstve
      • Aké služby Vám ponúkame
      • Interný audit potravinárskej prevádzky
    • Pýtate sa
    • Legislatíva
      • Zákony
      • Sídla RÚVZ
      • Sídla RVPS
      • Zaujímavé linky

    Hlavné stránky

    • Úvod
    • O nás
    • Čo je HACCP
    • Služby
    • Pýtate sa
    • Legislatíva
    • Kontakt

    Kontakt

    • AT CONSULT spol. s r.o.
    • Ulica Čerešňárka 123/8
    • 930 41 Hviezdoslavov 123
    • IČO: 35824671
    • IČ pre DPH: SK2020215549
    • Tel.: +421 31/ 56 25 307
    • Email: atconsult@atconsult.sk
    • Kontaktný formulár: TU
    • → Politika ochrany osobných údajov

    Sme tu pre Vás

    Služby k systému HACCP a potravinárske poradenstvo:

    Náš partner pre gastrozariadenia:

    Kalendár

    máj 2025
    Po Ut St Št Pi So Ne
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
    « dec    
    Copyright © 2015 - 2025. Stránku prevádzkuje spoločnosť AT CONSULT spol. s r.o.
    Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.